Onze aanpak


Door onze jarenlange inzet en ervaring hebben wij het volste vertrouwen van talrijke eindklanten en reclame-of adviesburo's gekregen. Als kleine famialiale onderneming voeren wij alle campagnes zelf uit, zonder bijkomend personeel, en hebben daardoor de perfecte controle over de kwaliteit en het succes van uw affichage campagne !

Langdurig bereik van 4 weken

Wij werken met vaste (aanplakkings-)periodes van 4 weken (28 dagen). Gedurende 4 weken bent u dag en nacht aanwezig in het straatbeeld en bereikt u een maximum aan contacten.
Steeds herhaling van uw naam of merk is belangrijk!

Klik hier voor onze periode-indeling.

Selectie van plaatsen of regio

Ons net van 600 geregistreerde gevelpanelen is verspreid over Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Waasland. Plaatsen worden steeds in samenspraak bepaald ; of U nu een zeer regionale campagne beoogt ( bv. 35 borden ) of een uitgebreidere ( bv. provinciaal, nationaal, ... vanaf 50 borden ). Indien gewenst kunnen wij het borden-net van VD REKLAME uitbreiden volgens uw wensen via onze geprivilegieerde partners.

Ontwerp, druk en plaatsing

VD REKLAME staat voor een all-in aanpak: u kan bij ons terecht voor de meest geschikte panelen voor een campagne in uw regio maar ook voor het ontwerp, het drukken en  het plaatsen van uw affiches.
U kan bij ons opteren voor een volledige dienstverlening of u kan bepaalde aspecten zoals bijvoorbeeld het grafisch ontwerp of de druk via uw eigen kanalen aanleveren.