Wat kunnen wij u bieden

VD REKLAME is gespecialiseerd in 4m²-panelen. Dat zijn de regionale reclameborden die u vindt op plaatsen met veel passage. Dit medium is zeer divers en biedt een perfecte geografisch soepelheid. Uw reclame is dominant aanwezig in het straatbeeld en u bereikt een maximum aan potentiële klanten op een minimum van tijd.

We sommen de voordelen van regionale affichage graag op, maar aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of voor een overzicht van onze locaties. Wij werken en denken graag met u mee!

Buitenreclame kan je niet wegzappen

De moderne consument bevindt zich steeds vaker buitenshuis. Het aanbod van de verschillende media wordt steeds uitgebreider. De hedendaagse consument wordt echter steeds selectiever en zapt reclame makkelijk weg. Buitenreclame is een echte blikvanger die men niet kan negeren of uitzetten!


Outdoor advertising heeft een groot bereik

Out of home media bereikt heel veel potentiële klanten: met affichage bereikt u na 3 dagen al 65% van de bevolking. Na 14 dagen heeft u een bereik van maar liefst 80%. Gevelreclame bereikt ook moeilijk te bereiken doelgroepen, zoals jongeren en lichte TV-kijkers. Out of home media vragen bovendien geen enkele inspanning van de consument (ze moeten niet lezen, kijken of proeven). Affichage is het publiciteitsmiddel bij uitstek indien U de grote massa, al dan niet in een bepaalde regio, wenst te bereiken!


Affichage heeft een lange looptijd

Uw advertentie in de krant gaat één dag mee. In magazines pronkt uw promotie al wat langer: een week of maand, afhankelijk van het medium. Maar hoeveel mensen zien of lezen die? U reserveert onze 4m²-panelen gedurende 4 weken. Gedurende 4 weken bent u dominant aanwezig in het straatbeeld en bereikt u een maximum aan contacten. Steeds herhaling van uw naam is belangrijk!


Klik hier voor onze periode-indeling - 2019

Een betaalbaar en doeltreffend publiciteitsmiddel

Affichage is niet zo duur als u zou denken en kan individueel aangepast worden op maat van uw wensen.  U kan het aantal panelen heel goed doseren en stuurt dus zelf uw budget. Een regionale buitenreclame campagne kan al vanaf 35 borden; en dit voor een volledige periode van 4 weken! Ontwerp van de affiche en plaatsing zijn steeds inbegrepen in onze prijs!