Onze aanpak

De familie Van Dyck is al meer dan 25 jaar actief in de buitenreclamewereld. Wij kunnen u een eigen netwerk van 600 geregistreerde panelen aanbieden en leveren u desgewenst een all-in service. Wij zijn ervan overtuigd dat regionale affichage 4m² hét publiciteitsmiddel bij uitstek is om uw zaak of evenement nog beter bekend te maken bij het grote publiek, en dit tegen een betaalbare prijs!

600 geregistreerde 4m² panelen in Vlaanderen

Ons net van 600 geregistreerde gevelpanelen is verspreid over Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Waasland. Indien gewenst kunnen wij het net van VD REKLAME uitbreiden volgens uw wensen via onze geprivilegieerde partners.

Langdurig bereik van 4 weken

Wij werken met vaste (aanplakkings-)periodes van 4 weken (28 dagen). Gedurende 4 weken bent u dag en nacht aanwezig in het straatbeeld en bereikt u een maximum aan contacten. Steeds herhaling van uw naam of merk is belangrijk!

Klik hier voor onze periode-indeling.

Selectie, ontwerp, druk en plaatsing

VD REKLAME staat voor een all-in aanpak: u kan bij ons terecht voor de meest geschikte panelen voor een campagne in uw regio maar ook voor het ontwerp, het drukken en  het plaatsen van uw affiches. U kan bij ons opteren voor een volledige dienstverlening of u kan bepaalde aspecten zoals bijvoorbeeld het grafisch ontwerp of de druk via uw eigen kanalen aanleveren.