Onze aanpak

De familie Van Dyck is al meer dan 25 jaar actief in de buitenreclamewereld. Wij kunnen u een eigen netwerk van 600 geregistreerde panelen aanbieden en leveren u desgewenst een all-in service. Wij zijn ervan overtuigd dat regionale affichage 4m² hét publiciteitsmiddel bij uitstek is om uw zaak of evenement nog beter bekend te maken bij het grote publiek, en dit tegen een betaalbare prijs!

 

600 geregistreerde 4m² panelen in Vlaanderen

Ons net van 600 geregistreerde gevelpanelen is verspreid over Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant en het Waasland. Indien gewenst kunnen wij het net van VD Reklame uitbreiden volgens uw wensen via onze geprivilegieerde partners.

 

Langdurig bereik van 4 weken

Wij werken met vaste (aanplakkings-)periodes van 4 weken (28 dagen). Gedurende 4 weken bent u dag en nacht aanwezig in het straatbeeld en bereikt u een maximum aan contacten. Steeds herhaling van uw naam of merk is belangrijk!
Klik hier voor onze periode-indeling.

 

Selectie, ontwerp, druk en plaatsing

VD Reklame staat voor een all-in aanpak: u kan bij ons terecht voor de meest geschikte panelen voor een campagne in uw regio maar ook voor het ontwerp, het drukken en  het plaatsen van uw affiches. U kan bij ons opteren voor een volledige dienstverlening of u kan bepaalde aspecten zoals bijvoorbeeld het grafisch ontwerp of de druk via uw eigen kanalen aanleveren.

Neem snel contact met ons op!

V.D. Reklame bvba

Mia en Barbara Van Dyck
Wezelbaan 29
2490 Balen
Tel: +32 14 81 38 55
E-mailadres: info@vdreklame.be

 

 

Enkele van onze referenties: